Agáta Prachařová vrací úder: Promluvila o Jakubovi!

Agáta Prachařová 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

30. června 2019 9:48 | Aktualizováno: 30. června 2019 23:42

Čert aby se vyznal v tom, jak to mezi sebou mají manželé Jakub a Agáta Prachařovi. Jejich vztah je v posledních měsících jako na houpačce a nově o něm moc neprozradila ani dcera herečky Veroniky Žilkové.

Situace u Prachařových doma se v právě končícím týdnu zajímavě vyvrbila. Ačkoliv Agáta údajně požádala o rozvod, před pár dny byli manželé přistiženi, jak na skútru peláší na romantickou večeři. Jenže pak Jakub opět vyrazil pryč bez své ženy.

Jeho cílovou destinací se stal mezinárodní filmový festival v Karlových Varech a podle slov Agáty tam Jakub vyrazil vydělávat. „Manžel je tam pracovně. Já jsem s dětmi na chalupě a do Varů se letos vůbec nechystám,“ řekla eXtra.cz Prachařová.

Jenže Jakub má v lázeňském městě docela jiné plány. „Budu se dívat na filmy, to je všechno, co mě tady čeká. Já už jsem letos dopracoval, takže už se jenom tak pobavím a to je všechno,“ prozradil letos Blesku.

Ačkoliv server, jemuž Agáta poskytla vyjádření, tvrdí, že se vše vrátilo do starých kolejí a vztah manželů Prachařových je opět v naprostém pořádku, takové konstatování vyžaduje velkou odvahu. Soudě podle některých vyjádření herce a porotce Talentu to nevypadá, že by s manželkou zcela zakopali válečnou sekeru.

Prachařovi se totiž ve Varech moc nezamlouvala otázka, zdali s ním na festival přijela manželka Agáta. „Máte ten pocit?“ odsekl nejprve reportérovi, načež uvedl na pravou míru, že Agáta je na chalupě s dětmi a na festival, kde si v minulosti utrhla pořádnou ostudu, letos nedorazí.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař