Vendula Svobodová ve válce nejen s Gottovou?! Dejdar se jí zastává!

Vendula Pizingerová na akci pro nadaci Kapka naděje 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

29. června 2019 21:11

Vendula Pizingerová (dříve Svobodová) má poslední dobou plnou hlavu starostí. Karel Gott s manželkou ji nepozvali na oslavu, navíc čelí nařčením z toho, že si z nadace udělala byznys. Teď se jí alespoň zastal herec Martin Dejdar.

Vendula Pizingerová Svobodová neprožívá zrovna nejlepší období. Kvůli údajným neshodám s Ivannou Gottovou chyběla na oslavě osmdesátin Karla Gotta, ačkoliv její zesnulý manžel, skladatel Karel Svoboda, pro něj složil pěknou řádku hitů. Podle týdeníku Sedmička navíc čelí nařčením, že si z nadace Kapka naděje udělala slušný byznys.

Ona sama už několikrát taková nařčení odmítla a po osobní zkušenosti s Kapkou naděje se jí zastává i herec Martin Dejdar, jehož manželka Daniela pro nadaci už nějaký ten čas pracuje.

„Na Vendulu Svobodovou může mít každý svůj názor, na to mají lidi právo, ale když přijdete do motolské nemocnice a slyšíte ty doktory a všechny ty, kteří tam pracují, co pro ně pomoc od Kapky naděje znamená, tak ať si každý myslí, co chce, ale hlavně ať si každý sáhne do svědomí, co pro koho druhého kdy udělal,“ zastává se jí Dejdar.

Občas se prý říká, jak je vůbec všechno tohle možné. „Když si spočítáte, kolik je tu lidí, kolik platíme ročně na sociálním pojištění, to si říkáte, dop*dele, kde ty peníze jsou?! To je motor, který nás žene,“ vysvětlil herec Sedmičce.

„Každá koruna je dobrá. Bohužel to slýcháme dnes a denně. Na sociální služby není, ale budeme mít bezva toastový chleba. Super,“ nebral si Dejdar servítky.

Témata: Vendula Pizingerová Martin Dejdar