Jakub Prachař sám ve Varech: Řekl, jak to mají s Agátou!

Jakub Prachař 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

29. června 2019 20:30

Čert aby se vyznal v tom, jak to mezi sebou mají Jakub a Agáta Prachařovi. Herec a porotce Talentu vyrazil na probíhající filmový festival v Karlových Varech bez doprovodu. Otázkám na vztah s manželkou ale neunikl. Co prozradil?

V tomto týdnu se objevily šokující informace týkající se manželství Jakuba a Agáty Prachařových. Dcera herečka Veroniky Žilkové sice měla údajně požádat o rozvod, avšak s Jakubem byli před pár dny přistiženi, jak spolu na skútru vyrazili na večeři. Jenže na filmovém festivalu v Karlových Varech je opět jen jeden z nich.

Do lázeňského města dorazil pouze Jakub, který prozradil, jaké jsou jeho plány ve Varech. „Budu se dívat na filmy, to je všechno, co mě tady čeká. Já už jsem letos dopracoval, takže už se jenom tak pobavím a to je všechno,“ svěřil se Blesku.

Mnohem méně sdílný už byl ohledně svých plánů na léto. „Nebudu dělat nic, vůbec nic,“ řekl na rovinu a stejnou odpověď zopakoval, když se ho reportér zeptal, co plánuje ve zbytku letošního roku.

Prachařovi se moc nezamlouvala ani otázka, zdali s ním do Varů dorazila manželka Agáta. „Máte ten pocit?“ odsekl nejprve reportérovi, načež uvedl na pravou míru, že Agáta je na chalupě s dětmi a na festival, kde si v minulosti utrhla pořádnou ostudu, letos nedorazí.

Jeho slova ostatně potvrzuje Agátin instagramový profil, na kterém se dnes objevila nová fotografie. „Léto na chalupě... to miluju,“ napsala k ní Prachařová, kterou neúčast ve Varech evidentně netrápí.

Témata: Jakub Prachař Agáta Hanychová