Stařec a moře. Karel Gott překvapil fanoušky, takhle teď vypadá!

Karel Gott 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

29. června 2019 16:06 | Aktualizováno: 30. června 2019 0:47

Karel Gott si užívá dovolené na italském ostrově Sardinie, a tak se rozhodl ukázat, jak mu jde volno k duhu. Legendární zpěvák dnes překvapil fanoušky fotografií, ze které je patrné, jak právě teď vypadá.

Počátkem tohoto týdne vyšlo najevo, že Karel Gott jen den po narozeninové oslavě odcestoval do zahraničí. Právě na večírku v Divadle Na Jezerce se svým kamarádem, podnikatelem Leonem Tsoukernikem, ladil poslední detaily cesty. Tsoukernik mu totiž na cestu k moři údajně poskytl soukromý tryskáč.

Až ve čtvrtek večer se ukázalo, že jeho cílovou destinací se stala italská Sardinie, kam se nevydal jen odpočívat, ale rovněž pracovat. Dnes pak zveřejnil další fotografii, kterou doplnil popiskem „Stařec a moře“. Poukazoval tak na titul slavného díla amerického spisovatele Ernesta Hemingwaye.

Na italském ostrově se stává spisovatel i ze samotného Gotta. Legendární zpěvák tam totiž dokončuje autobiografickou knihu, která – doufejme – nenadělá tolik zlé krve, jako se to "povedlo" publikaci, v němž příhody z Gottova života vypráví jeho přátelé.

„Moc vás zdravím ze Sardinie, kam jsem odjel rozjímat a vzpomínat na střípky ze svého života, abych vás mohl potěšit svou velkou autobiografickou knihou,“ napsal Gott k trojici snímků s notebookem, které zveřejnil ve čtvrtek.

Gott připravuje také celovečerní dokument, který pro něj natáčí dokumentaristka Olga Špátová a kameraman Jan Malíř. V rámci natáčení zamířil Mistr i do Německa, kde je rovněž velmi populární.

Témata: Karel Gott