Martin Dejdar slaví ve Varech výročí: Párkrát to bylo přes čáru!

Dejdar, Martin 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

29. června 2019 12:20

Pro Martina Dejdara je letošní ročník MFF Karlovy Vary jedním velkým překvapením. Oblíbený herec totiž přiznal, že je na filmového přehlídce poprvé. S manželkou Danielou se tam chystá slavit.

Je to neuvěřitelné, ale pro čtyřiapadesátiletého herce Martina Dejdara je 54. ročník filmového festivalu v Karlových Varech velkou premiérou. Přestože je bez větších debat velkou osobností českého filmu, na filmovou přehlídku do lázeňského města letos zavítal vůbec poprvé.

„Já v podstatě ani nevím, co mě čeká, takže ani nevím, co se šatama. Bude to pro mě jedno velké překvapení,“ řekla Super.cz Dejdarova manželka Daniela, pro kterou je to logicky také poprvé. Ona se totiž filmu ani nevěnuje.

Manželé Dejdarovi vyrazili na festival na celou dobu jeho trvání a v jeho průběhu si připomenou jednu velkou životní událost. V pondělí je totiž čeká oslava výročí vstupu do manželství.

„Oslavíme tady totiž naši stříbrnou svatbu. To už je co slavit, ne? Je to tak trochu zázrak,“ nechal se pro Super.cz slyšet Dejdar, který si za pětadvacet let s Danielou prožil dobré i zlé časy.

Pro Blesk pak manželka Daniela uvedla, že trapasů se ve Varech nebojí. „Jestli jsem Martina viděla dvakrát nebo třikrát, když to bylo přes čáru, a to nebylo na společenských akcích, ale mezi kamarády,“ prozradila tajemství.

Témata: Martin Dejdar