Lucie Vondráčková řekla, jak to mají s Plekancem: Kluky mu hned vzala!

Lucie Vondráčková 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

29. června 2019 9:49 | Aktualizováno: 30. června 2019 23:36

Zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková včera dorazila zpátky do Čech a hned měla napilno. Do péče si totiž převzala oba syny, které má s hokejistou Tomášem Plekancem. Jak se o ně teď budou střídat?

Konečně Lucie Vondráčková přišla na to, jak zabalit osm let do dvou kufrů, a tak včera vystoupila na ruzyňském letišti z letadla na pravidelné lince z kanadského Montrealu a natrvalo se vrátila do Česka. V letištní hale rozdávala po přistání samé úsměvy a dokonce i jeden rozhovor.

V interview pro Top Star prozradila své nejbližší plány. „Těším se na kluky. Hned dnes si je vyzvednu. Už se jich zase nemůžu dočkat,“ svěřila se herečka a zpěvačka, jejíž synové přicestovali domů už v úterý v doprovodu tatínka Tomáše Plekance. S ním je Vondráčková soudě podle jejích slov domluvená, jak budou v létě fungovat.

„Jsme domluvení na tom, jak strávit prázdniny,“ řekla Top Staru. Sama už má vymyšlené, jak stráví čas s oběma dětmi. „Už je všechno připravené. Už se těším. Pojedeme na různá místa. Budeme v Čechách,“ nechala se slyšet.

Po samotě během dlouhého letu se navíc Vondráčková dočkala vřelého lidského objetí. Na letiště jí přišla přivítat spisovatelka Markéta Zahradníková, u které Lucie trávila hodně času loni v létě, když se rozešla s manželem. Není pochyb, že si i tentokrát budou mít co říct.

Témata: Lucie Vondráčková