Andrea Pomeje šokuje: Stres jí dohnal až do blázince?!

Andrea Pomeje 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

28. června 2019 13:34

Dýdžejka Andrea Pomeje má za sebou několik psychicky velmi náročných měsíců, během kterých přišla o manžela a otce dcerky Aničky. Teď promluvila o tom, jak jí stres semlel. Vyhledala snad odbornou pomoc?

Andrea Pomeje má za sebou mimořádně náročný, ne-li vůbec nejnáročnější půlrok ve svém životě. V únoru se navždy rozloučila s manželem Jiřím (†54), který sice podlehl rakovině, ale mnozí z jeho smrti vinili právě jí. Stresových situací si tedy zažila víc než dost, a tak ani není divu, že teď na svém Instagramu píše o „blázinci“.

„Jsme zpátky z Thajska 2 měsíce a mně to přijde jako věčnost. Myslela jsem si, že po návratu najedu na nějaký nový organizovaný „no stres“ systém a opět jsem skočila rovnou po držce do blázince,“ prozradila na sebe dýdžejka.

„Užijte si všichni dovolené, čerpejte sílu a smějte se. Bude se vám to hodit, až se zase vrátíte do reality,“ vzkázala fanouškům Andrea, které momentálně běží půlroční lhůta, během níž nesmí opustit Česko. Zákaz souvisí s řešením dědictví, respektive dluhů, po zesnulém manželovi.

Není tajemstvím, že právě do Thajska by Andrea vyrazila prakticky za jakýchkoliv okolností, nedávno dokonce mluvila o možnosti stěhování do Asie. Nakonec však svá původní slova značně zmírnila.

„Rozhodně bych neudělala to, že bych tam dceru odstěhovala natrvalo a přetrhala tak její pouta k prarodičům. Jestli je něco ve hře, tak to, že bysme tam jezdily na delší období, například tři měsíce,“ řekla vdova před časem Blesku.

Témata: Andrea Pomeje