Dorazí sociálka? Neuvěříte, čím Kobzanová a Frolík myjí děti!

Diana Kobzanová a Michael Frolík 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

28. června 2019 12:53 | Aktualizováno: 28. června 2019 23:14

Ač jsou Diana Kobzanová a Michael Frolík už dvojnásobní rodiče a baví se spolu o třetím dítěti, občas to u nich doma vypadá, jako by se péči o děti teprve učili. Naposledy se to ukázalo, když hokejista dcery umyl špatným šampónem.

Diana Kobzanová a Michael Frolík ve společné domácnosti řeší téma třetího potomka, jelikož hokejista by si jako každý sportovec přál syna, který by se potatil. Útočník Calgary by se však nejprve měl naučit náležitě starat o dvě děti, které už mají. Modelka se totiž pochlubila s příhodou, která by skoro mohla alarmovat sociálku.

„Koupu děti teď a říká mi Elinka: ‚Tatínek nás asi včera omyl špatným mýdlem.‛ Říkám, čím vás tatínek myl? A Elinka: ‚Tímhle…‛ Ehm, to je šampón Bibiny,“ smála se Kobzanová a do kamery ukazovala šampón pro psy.

Kobzanová vzala celou událost s humorem a konstatovala, že matky a otcové to určitě pochopí. „Doufám, že nám ty děti nezačnou štěkat, ještě ke všemu! Bože,“ pokračovala blondýna, která svého muže s celou záležitostí samozřejmě konfrontovala.

Na Instagramu dokonce zveřejnila zprávu, ve které jí Frolík odpovídá, že nechápe, co dělá psí šampón ve sprše. „Takže zhruba takhle. Já věděla, že za to zase můžu já,“ dodala rezignovaně Kobzanová.

Úsměvná historka pravděpodobně neovlivní rozhodování partnerů, zdali si pořídit třetí dítě. Zatímco hokejový reprezentant se tomu nebrání, ačkoliv se trochu „bojí“, že by to zase byla holčička, Kobzanová je zatím proti.

Témata: Diana Kobzanová Michael Frolík