Zlom u Richarda Krajča a jeho Karin: Muselo to přijít!

Richard Krajčo se ženou Karin 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

28. června 2019 12:12 | Aktualizováno: 28. června 2019 23:11

Frontman kapely Kryštof Richard Krajčo našel ve třetí manželce Karin opravdu spřízněnou duši, o čemž svědčí, že se od sebe nehnou na metr ani v práci. Teď dokonce vymysleli nový společný projekt, kterým konkurují takovým esům, jako je např. Jan Kraus.

Tento měsíc vyšlo najevo, že Richard Krajčo, respektive jeho kapela, už nespolupracuje s holdingem Agrofert. Pokud mu kvůli tomu vypadly z rodinné kasy některé příjmy, nemusel zoufat dlouho. S manželkou Karin totiž objevili nový zdroj příjmů.

Týdeník Sedmička totiž jako první přišel s informací, že manželé Krajčovi připravili vlastní talk show, s níž vyrazí po celé republice. Ostatně stačí do internetového vyhledávače zadat název pořadu „Kecičky a písničky“ a vyjede vám hned několik stránek, na kterých lze zakoupit lístky. Je však třeba si připravit pořádnou sumu peněz.

Za vstupenky na jeden ze dvou podzimních termínů v pražské Baráčnické rychtě zaplatí diváci 690 korun, za vstup do ostravského klubu Heligonka „pouze“ 600 korun. Taková Halina Pawlowská chce za lístky polovinu, dokonce i legendární Jan Kraus si účtuje méně. Zájem o „Kecičky a písničky“ je přesto obrovský.

„Známá režisérka a spisovatelka Karin Krajčo Babinská, její manžel Richard Krajčo a rodinný talkshowrecitál o tom, “jak to vidí ona, aneb on to vidí často jinak”. Pokec, zábava, domácí pohoštění, akustická kytara, kopák, písně kapely Kryštof a možná i nějaké to překvapení,“ stojí v popisu show na stránkách Ticketstreamu.

Vlastně ani není divu, že si Krajčovi v podobě talkshow pořídili další „společné dítě“. Dohromady poskytují rozhovory, spolupracují na koncertech kapely Kryštof, točí filmy, píšou knihy i divadelní hry. Jednu takovou by prý rádi uvedli už příští rok v Divadle Ungelt.

Témata: Richard Krajčo Karin Krajčo Babinská