Vondráčková a Plekanec tváří v tvář: Nechyběli děti ani úředníci!

Lucie Vondráčková 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

28. června 2019 11:29 | Aktualizováno: 28. června 2019 23:11

Raději by si to nejspíš odpustili, ale taková byla pravidla. Tomáš Plekanec a Lucie Vondráčková se sešli tváří v tvář v Kanadě, kam si hokejista přijel pro syny. U setkání však nechyběli ani „nezvaní“ hosté.

Jak už jsme vás v posledních hodinách informovali, Tomáš Plekanec se spolu se svými syny vrátil v úterý do Česka, jak ostatně nařídil soud v návaznosti na tzv. návratovou žalobu, kterou hokejista podal na svou manželku Lucii Vondráčkovou. Zpěvačka a herečka děti na cestě domů nedoprovázela, k setkání s jejím mužem ale došlo.

Tvrdí to alespoň deník Blesk, podle kterého se manželé sešli v Kanadě. Předávání dětí do péče hokejisty, který měl jejich přesun do Česka na starosti, údajně proběhlo za účasti soudního úředníka. Jeho úkolem bylo dohlédnout na to, že vše proběhne podle pravidel a se všemi dokumenty.

To se podařilo, a tak mohli všichni tři vyrazit na letiště v kanadském Montrealu, odkud si to přes německý Frankfurt, kde je přistihli očití svědci, namířili domů do Česka. Vondráčková, ač má podle všeho sbalené kufry, má podle vyjádření jejích právníků dorazit během následujících dnů.

Mezitím budou synové podle všeho přebývat v tatínkově novém bytě v pražských Dejvicích, který si hokejista pořídil se svou novou partnerkou, tenistkou Lucií Šafářovou. Ani jeden z manželů si však nepřeje hon na děti, a tak oba odmítají tyto záležitosti komentovat.

Komu nakonec připadnou synové do péče, rozhodne soud. Podle Blesku má zasednout už letos na podzim. Do té doby se pravděpodobně budou oba manželé o děti starat střídavě.

Témata: Lucie Vondráčková Tomáš Plekanec