Karel Gott se opět ozval: Tryskáčem za prací k moři!

Karel Gott píše autobiografickou knihu 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

28. června 2019 10:48 | Aktualizováno: 28. června 2019 23:13

Všichni se domnívali, že Karel Gott odletěl z Česka na dovolenou, ale pravda je jinde. Legendární zpěvák u moře intenzivně pracuje na dokončení autobiografické knihy, která bude mapovat 80 let jeho života.

Už počátkem tohoto pracovního týdne vyšlo najevo, že Karel Gott pouhý den po narozeninové oslavě s přáteli v Divadle Na Jezerce odcestoval do zahraničí. Právě na večírku měl se svým kamarádem, podnikatelem Leon Tsoukernikem, ladit poslední detaily cesty. Tsoukernik mu totiž na cestu k moři údajně poskytl soukromý tryskáč.

O cílové destinaci oblíbeného zpěváka se však vědělo málo. Až včera večer se Gott ozval z italské Sardinie, když na svém instagramovém profilu sdílel trojici fotografií. Z těch vyplývá, že se na ostrov nevydal jen odpočívat, ale také pracovat.

„Moc vás zdravím ze Sardinie, kam jsem odjel rozjímat a vzpomínat na střípky ze svého života, abych vás mohl potěšit svou velkou autobiografickou knihou,“ napsal Gott ke snímkům, na kterých je zachycen s notebookem, v němž už se rýsuje text životopisné publikace.

Legendární zpěvák doufá, že jeho kniha nenadělá tolik zlé krve, jako se to povedlo publikaci, v níž o Gottovi mluví jeho blízcí přátelé a kamarádi. Dlouholeté přátelství se zpěvákem Milanem Drobným totiž jejím následkem nejspíš definitivně skončilo.

Gott připravuje také celovečerní dokument, který pro něj natáčí dokumentaristka Olga Špátová a kameraman Jan Malíř. V rámci natáčení zamířil Mistr i do Německa, kde je rovněž velmi populárním umělcem.

Témata: Karel Gott