Jiří Krampol má strach o Hanku: Obavy z operace!

Jiří Krampol 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

27. června 2019 16:19 | Aktualizováno: 27. června 2019 21:00

Herec a moderátor Jiří Krampol je strachy bez sebe. Jeho manželka Hana opět leží v nemocnici a lékaři si s ní pořád nevědí rady. Ve vzduchu dokonce visí možnost, že skončí na operačním sále.

Zoufalá situace Hany Krampolové nebere konce, z čehož je nešťastný především její manžel, známý bavič Jiří Krampol. Ten je sice přesvědčen, že v rukou vynikajícího profesora Špačka má tu nejlepší péči, přesto stále platí, že nikdo nezná příčinu Hančina nechutenství.

„Je tam už více než měsíc. Doktoři zkoumají, co jí přesně je. Už jsem někde četl nějaké její diagnózy, ale tak to není. Hanka má prostě problém se žaludkem,“ prozradil Krampol eXtra.cz a potvrdil tak předchozí informace, které mluvily o tom, že se nedostatečná životospráva dotkla jejích orgánů.

Populární herec a moderátor se domnívá, že za všechno může kouření. „Bude tam ležet asi ještě dlouho,“ smiřuje se s realitou, kterou navíc zhoršuje současné počasí, které mu komplikuje návštěvy v nemocnici. „Ve středu jsem tam nebyl, protože bylo strašné horko,“ přiznal známý bavič.

„To víte, že mě to celé trápí, ale co můžu dělat, ona mě vůbec neposlouchá,“ konstatuje Krampol, který se obává toho, že Hanka nakonec skončí na operačním sále. „I to je ale možné,“ připouští tento scénář.

Hana Krampolová je v nemocnici letos už po několikáté, na lůžku končí po kolapsech organismu. Hospitalizovat jí dokonce museli i v Tunisku, kam s manželem vyrazila na soustředění krasavců ucházejících se o titul Muž roku.

Témata: Jiří Krampol Hana Krampolová