StarDance ozdobí zpěvačka Tonya Graves: Konečně jí volali!

Tonya Graves zatančí ve StarDance 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

27. června 2019 13:44

Seznam soutěžících v podzimní StarDance je po dnešku téměř kompletní. Česká televize dnes představila osmou tanečnici, kterou bude americká zpěvačka Tonya Graves. Není pochyb, že diváci tenhle „exotický“ prvek určitě ocení.

Taneční show České televize StarDance dnes představila osmého soutěžícího, který se na podzim utká o titul krále tanečního parketu. Získat se ho pokusí americká zpěvačka Tonya Graves, kterou proslavilo působení v populární tuzemské kapele Monkey Business. Tvůrci soutěže jí tím splnili jedno velké přání.

„Proč jsem ve StarDance? Protože konečně volali! Trvalo to deset let, ale konečně k tomu došlo. Jak se říká, lepší později, než nikdy,“ smála se usměvavá Američanka poté, co byla její účast v show oznámena.

Tonya slíbila, že pokud jí tancování moc nepůjde, bude přinejmenším zábavná, což je patrné už ze snímků, které vznikly během jejího seznámení s tanečním partnerem Michalem Burešem. „Jsem šťastná jak blecha, že jsem dostala Michala. Je sice mladý, ale určitě mě hodně naučí,“ myslí si zpěvačka.

Ačkoliv se sestava profesionálních tanečníků zcela obměnila, Bureš už se soutěží své zkušenosti má. „Už jsem ve StarDance tak trochu byl. Točil jsem už nějaké znělky a viděl jsem, jaká je tam dobrá atmosféra a jaká je u toho zábava. Věděl jsem, že mě to bude bavit,“ nechal se slyšet a dodal, že je vděčný i za to, jakou parťačku mu tvůrci přiřadili.

Graves doplnila seznam sedmi dosud potvrzených soutěžících, kterými jsou herci Veronika Kubařová, Miroslav Hanuš a Matouš Ruml, biatlonistka Gabriela Koukalová, písničkář Xindl X, youtuber Karel Kovář alias Kovy a televizní moderátorka Nora Fridrichová.

Témata: tonya graves StarDance