Zákulisí StarDance odhaleno! Postel pro Ebena a Kostkovou, ráno otvírají víno!

Marek Eben a Tereza Kostková

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

27. června 2019 13:00 | Aktualizováno: 27. června 2019 18:28

Zajímalo vás někdy, co se děje na pozadí taneční soutěže StarDance? To se nyní rozhodl prozradit jeden z profesionálních tanečníků. Ten například že moderátoři Marek Eben a Terez Kostková mají z zákulisí postel...

Tanečník Marek Dědík se podobně jako všichni další tanečníci letošního ročníku soutěže nezúčastní. Prozradil ale, že každý účinkující má v zákulisí malou komůrku se svým jménem, aby se do ní mohl zavřít a být chvíli sám.

"Což je někdy potřeba, když jste se všemi těmi lidi na jednom místě od pátečního rána do sobotní půlnoci. U maskérny mají šatny většinou ty největší ženské osobnosti, které to nechtějí mít daleko. Když pak někdo vypadne, tak lepší šatnu dostane zase někdo jiný. Všichni tam mají plyšáky, které dostávají při přenosech, někdo lehátko a podobně," řekl extra.cz Dědík.

Dodal, že nejluxusnější prostory mají moderátoři Tereza Kostková a Marek Eben. "On i Terezka Kostková mají svou vlastní šatnu. Jako jediní si tam donesou svou vlastní postýlku, protože mají jistotu, že vydrží všech deset kol," dodal.

Prozradil také, jak překvapivě probíhá samotná sobotní příprava. Ta se už ráno rozjíždí ve velkém! "V sobotu ráno před přenosem pan Eben přinese víno a všichni si připijeme. To se dodržuje pořád," prásknul tanečník!

Témata: Marek Eben Tereza Kostková StarDance Marek Dědík