Plekanec je se syny v Česku, Vondráčková zůstala v zámoří!

Tomáš se svými syny 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

27. června 2019 12:52 | Aktualizováno: 27. června 2019 22:01

Návrat dětí Tomáše Plekance a Lucie Vondráčkové zpátky do Česka se odehrává za pozoruhodných okolností. Dnes vyšlo najevo, že hokejista si pro chlapce dojel do Kanady, kde jejich matka podle všeho nadále zůstává.

Tomáš Plekanec se prý dočkal. Podle dostupných informací za ním zpátky do Česka dorazili oba synové, zatímco po jeho manželce Lucii Vondráčkové se slehla zem. Přesun dětí se za doprovodu hokejisty měl odehrát v naprostém utajení už před dvěma dny.

S informací přišel jako první server eXtra.cz, který se opírá o svědectví dvou leteckých pasažérů. Jeden měl Plekance s dětmi potkat v pondělí večer na letišti v kanadském Montrealu, druhý pak v úterý kolem osmé hodiny ranní na frankfurtském letišti.

„V Praze museli být nejpozději v poledne. Chlapečky jsem hned poznala, hlavně ten starší jde hodně do táty a všimla jsem si samozřejmě i pana Plekance. Ale maminka kluků s nimi rozhodně nebyla,“ řekla zmíněnému serveru žena, která měla trojici potkat na letišti v Německu.

Plekanec se k informacím zatím nevyjádřil. Spekuluje se o tom, že kluci odjeli do Kladna, kde hokejista vlastní vilu a kde navíc žije jeho maminka. Dalším jejich možným útočištěm je byt, který si měl někdejší reprezentační kapitán pořídit v pražských Dejvicích se současnou přítelkyní Lucií Šafářovou.

S bývalou tenistkou podle dosud nepotvrzených informací čeká miminko a kluci se tak možná již brzy dočkají sourozence. Vztahům Plekance a Vondráčkové, kteří teď budou v kontaktu mnohem častěji, to však může zasadit další ránu.

Témata: Tomáš Plekanec Lucie Vondráčková