Helena Vondráčková ve stínu Gotta: Bouřlivě slavila narozeniny!

Helena Vondráčková 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

27. června 2019 8:45

Čeští zpěváci a zpěvačky jsou zvyklí být ve stínu Karla Gotta, a tak se Helena Vondráčková musela smířit s tím, že její bouřlivá narozeninová oslava trochu zapadla. Kdo všechno přijel čerstvě dvaasedmdesátileté zpěvačce popřát?

Ve stínu jubilanta Karla Gotta, který v pátek s přáteli oslavil osmdesátiny, se ocitla Helena Vondráčková. Oblíbená zpěvačka oslavila v pondělí v Přerově 72. narozeniny a nejen podle jejích slov to byla pořádně bouřlivá oslava. Však se se svými pocity svěřila na sociální síti.

„Jako každoročně jsem den svých narozenin oslavila na tenisových kurtech, obklopena svými kamarády a kolegy. Užili jsme si hodně legrace a sportovního vyžití. Dostala jsem mnoho dárků, tím největším byl nádherný narozeninový dort ve formě srdce. Všichni mi zazpívali Happy Birthday a oslava byla opravdu bouřlivá,“ napsala Vondráčková na Instagramu.

Vzkaz doplňuje koláž vytvořená z trojice fotografií, ze které je patrné, kdo všechno dorazil Heleně popřát. Nechyběli především kolegové z branže Leona Machálková, Petr Janda, Josef Laufer nebo Vašo Patejdl.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Helena Vondráčková Official (@helenavondrackovaofficial), Čen 25, 2019 v 1:42 PDT

Už o několik dní dříve navíc Vondráčková slavila na pódiu. „Ještě teď vstřebávám krásné dojmy z mého narozeninového koncertu ve vyprodaném karlínském divadle v Praze. Díky vašim ovacím ve stoje jste mi dodali mnoho energie do další práce. Moc děkuji za vaši přízeň a za krásná přání,“ vzkázala po něm fanouškům.

Témata: Helena Vondráčková