Hana Krampolová: Zničené orgány? Manžel už ji doma nechce!

Hana Krampolová s mužem 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

27. června 2019 8:22

Hana Krampolová na tom není příliš dobře. Už potřetí za tři měsíce skončila v nemocnici. Důvodem, proč nechce jíst, totiž nemusí nýt pouze její psychický stav, ale i špatná funkce některých vnitřních orgánů!

Krampolovou aktuálně na interně pražské Nemocnice na Františku detailně vyšetřuje tým lékařů, zaměřují se na žaludek a dvanácterník. Doufají, že právě díky tomu dokáží vypátrat konkrétní příčiny jejího stavu.

„A Hanka tam bude hospitalizována tak dlouho, dokud se na příčinu jejího nechutenství nepřijde,” prozradil deníku Aha! její manžel Jiří Krampol (80).

Je totiž možné, že nevhodný styl života Krampolové a její nedostatečná životospráva mohly způsobit žaludeční a dvanácterníkové vředy. Navíc se u ní mohla objevit, tedy bakterie, která kolonizuje žaludeční sliznici. Reálně tedy hrozí, že její orgány jsou zničené!

Jiří Krampol je ale přesvědčen, že je jeho žena teď v těch nejlepších rukou. „Má ji na starosti primář interny profesor Špaček, který je vážně vynikající. Dal si za úkol, že přijde na to, co způsobuje to Hančino nechutenství a já mu věřím,” prozradil moderátor.

Za Hanou, která je v nemocnici už čtvrtý týden, chodí na návštěvy obden – dělá mu totiž problém současné horké počasí. „V těch vedrech je to cestování pro mě úmorné, ale snažím se. A mám taky radost, protože Hanka začala už trochu jíst,” přiznal Krampol.

Hanka má přísný zákaz kouření, cigarety tak musela vyměnit za tyčinky, které jí její manžel nosí. A to se jí samozřejmě vůbec nelíbí! Byla totiž zvyklá vykouřit i několik krabiček denně! „Cigareta je totiž pro žaludek a dvanácterník pěkný svinstvo. Tak jí říkám: Vždycky, když dostaneš chuť na cigáro, vem si tyčku,” směje se Krampol.

V jednom má ale Jiří jasno! Ani za nic na světe nepřipustí, aby se jeho žena z nemocnice vrátila domů – a to ani po propuštění z nemocnice! „Hezky poputuje na další a dlouhou léčbu. Chci ji mít konečně zdravou,” razantně prohlásil Krampol.

Hanku by rád poslal do Psychiatrické léčebny Červený dvůr, doufá, že tam se bude Hanka dlouhodobě léčit. „No jo, nedá se nic dělat. Holka zlobila dlouho, tak teď musí pro sebe – a zdůrazňuji také pro mne – něco udělat. Už se s tím, ač nerada, smiřuje,” posteskl si herec.

Témata: Hana Krampolová Jiří Krampol