Hrdá máma Ewa Farna opět ukázala syna! Fanoušci jsou u vytržení!

Ewa Farna, Martin Chobot a malý Artur 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

27. června 2019 8:22

Zpěvačka Ewa Farna včera rozpoutala hotovou hysterii mezi fanoušky, když po třech týdnech opět ukázala na fotce svého malého syna Artura. Učinila tak při příležitosti výročí seznámení s manželem Martinem.

Ewa Farna po téměř třech týdnech opět ukázala malého synka Artura. Ze snímku, na kterém je z miminka vidět jen hlavička, je patrné, že s manželem Martinem jsou nyní opravdu spokojená rodinka. Ostatně oblíbená zpěvačka fotografii na sociální síti sdílela, aby připomněla jedno velké výročí.

„26.6.2009 konkurz na kapelu. 26.6.2019 deset let spoluhráč, nejlepší kamarád. Je to pecka, všechno. Achjo, to to letí. Happy anniversary, táto!“ píše Farna ve vzkaze, který je evidentně adresován manželovi, který hraje v její doprovodné kapele. Vzhledem k reakcím fanoušků to však vypadá, jako by Ewa psala spíš jim.

Ewa Farna potvrdila narození syna Artura počátkem června, tehdy však uvedla, že miminko přišlo na svět už o několik dní dříve. Fanoušky tehdy poprosila o respektování soukromí a rodinného klidu a sama se na téměř tři týdny odmlčela.

Podle dosud nepotvrzených informací porodila populární zpěvačka v Příbrami jen krátce po posledním vystoupení v rámci jarní koncertní šňůry Málo se známe. Na pódia se plánuje ještě letos v létě vrátit.

Témata: Ewa Farna Martin Chobot