Zamilovaná Kopřivová si dojela za nejlepším! Myslí svého modela Míru?

Veronika Kopřivová 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

26. června 2019 16:59 | Aktualizováno: 26. června 2019 22:18

Po oznámení rozchodu s Jaromírem Jágrem se Veronika Kopřivová odmlčela. Když se po několika dnech konečně ozvala, byl to pro všechny šok. Napsala totiž, že cestu k tomu nejlepšímu si člověk vždy najde. O kom byla řeč?

Instagram Veroniky Kopřivové se poprvé od oznámení rozchodu s legendárním hokejistou Jaromírem Jágrem probudil k životu. Modelka, která už si údajně našla nového přítele, modela Miroslava Dubovického, se ozvala z Jesenice u Prahy, kam zavítala o uplynulém víkendu.

„Dnešní posezení za Prahou, na té nejlepší domácí limče. Mám to sice z ruky, ale za tím nejlepším si člověk dojede rád,“ napsala Kopřivová na Instagramu a všem hned začalo vrtat hlavou, zdali opravdu mluví o limonádě, nebo je řeč o jejím novém příteli, který po jejím boku vystřídal milovaného sportovce.

Teprve minulý týden Veronika potvrdila, že se s Dubovickým vídají, víc ale své soukromí komentovat odmítla, ačkoliv je společně zachytili na romantickém obědě i u dveří do domu, kde má svalnatý model byt. Jágrova bývalá přítelkyně se jen vysmála spekulacím, že už spolu bydlí.

Zatímco Kopřivová už si našla nového přítele, Jágr se nechal slyšet, že momentálně po dalším vztahu úplně nekouká. „Láska se nedá plánovat, buď přijde nebo nepřijde. Tak to vidím já a vždy jsem to tak viděl,“ řekl Blesku.

I kolem něj se však vyrojily divoké spekulace poté, co se na páteční oslavě osmdesátin zpěváka Karla Gotta objevoval ve společnosti moderátorky České televize Daniely Písařovicové, která se podobným informacím zasmála na sociální síti. Vrabci na střeše si ovšem štěbetají, že jí Jágr více než sympatický.

Témata: Veronika Kopřivová Miroslav Dubovický Jaromír Jágr