Dominika Gottová po sporech s otcem chyběla na oslavě: Bylo toho moc!

Dominika Gottová 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. června 2019 21:11 | Aktualizováno: 26. června 2019 1:20

Na jaře plnily stránky tuzemských médií spory zpěváka Karla Gotta s jeho nejstarší dcerou kvůli její neúčasti na natáčení dokumentu. Dominika teď prozradila, proč chyběla na páteční oslavě. Jsou neshody opravdu minulostí?

Ač měla pozvání, nejstarší dcera legendárního zpěváka Dominika Gottová na páteční oslavě narozenin svého otce v Divadle Na Jezerce chyběla. Přiletět ale hodlá v červenci. „Pokud vše dobře dopadne, tak ano. A společně mu popřejeme se sestrou Lucií,“ uvedla v rozhovoru pro Blesk.

Plány jí v posledních měsících překřížila změna práce i manželovy psychické problémy. „Už je z nemocnice doma a vrhnul se opět do práce. Má spoustu plánů, včetně toho, že chce natočit desku a vyjet na turné,“ prozradila o svém manželovi Timovi.

Finský hudebník dokonce možná dorazí na letní Gottovu oslavu v rodinném kruhu. „Uvidíme, tátu má velmi rád a obdivuje ho, takže je to možné,“ nechala se slyšet Dominika, která už se moc těší domů, protože toho na ní v posledních týdnech bylo opravdu moc.

Sama Gottová zítra oslaví 46. narozeniny a má dvě přání. „Aby zase bylo dobře! A pak: Strávit hezké chvíle s tátou a mámou,“ svěřila se Blesku s tím, že se moc těší i na své sestry. „Vždy, když jedu domů, tak jim něco přivezu,“ dodala na závěr.

Témata: Dominika Gottová Karel Gott