S Jágrem spojovaná Písařovicová: Všechno je v hlavě, vzkazuje!

Daniela Písařovicová, Jaromír Jágr a manželé Krajčovi 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. června 2019 18:06

Během dneška kolují po internetu spekulace, že mezi moderátorkou Danielou Písařovicovou a hokejistou Jaromírem Jágrem přeskočila na oslavě narozenin Karla Gotta pověstná jiskra. Koho by v ní Jágr vlastně získal?

Stačilo, aby legendární hokejista Jaromír Jágr, který je po rozchodu s modelkou Veronikou Kopřivovou opět nezadaný, strávil pár hodin ve společnosti televizní moderátorky Daniely Písařovicové a už se vyrojily spekulace o tom, jaký nádherný pár by společně tvořili.

Tvář České televize se tomu sice směje, ale nikdo nepochybuje, že by to Jágrovi po boku krásné moderátorky slušelo. Po kom je Písařovicová tak krásná a štíhlá? „Postavu mám po mámě a ta nikdy nebojovala s tloušťkou,“ prozradila v rozhovoru pro týdeník Sedmička.

„Ale samozřejmě s přibývajícím věkem cítíte, jak vám plíživě přibydou jedno dvě kila. S tím se snažím něco dělat, takže sportuju. Především proto, abych mohla jíst to, co mi chutná,“ pokračovala moderátorka, která už skoncovala s drastickými dietami.

Těmi se totiž podle svých slov snažila zhubnout, ale jen si rozhodila zažívání takovým způsobem, že pak začala přibírat bez jakékoli příčiny. „Byl to takový neustálý kolotoč, kdy jsem střídavě hladověla nebo nezřízeně jedla. Až když jsem svou postavu přestala řešit, tělo se vrátilo do normálu. Opravdu je všechno v hlavě,“ vysvětluje Písařovicová pro zmíněný týdeník.

Témata: Daniela Písařovicová