Lounová promluvila o rozchodu Jágra a Kopřivové. Tohle prozradila

Olga Lounová 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. června 2019 15:28 | Aktualizováno: 26. června 2019 1:20

Detaily ostře sledovaného rozchodu Jaromíra Jágra s Veronikou Kopřivovou zajímají celý národ a mnozí si hodně slibovali od modelčiny kamarádky Olgy Lounové. Co známá zpěvačka o konci jejich vztahu prozradila?

Jen málokdo ví, že zpěvačka a herečka Olga Lounová má blízko k modelce Veronice Kopřivové, tudíž dozajista disponuje informacemi ze zákulisí konce Veroničina vztahu s legendárním hokejistou Jaromírem Jágrem. Při přímém dotazu na ní prý bylo znát, že něco ví, ale nejspíš se zařekla, že nic neprozradí.

„O rozchodu s Jaromírem bych se nerada zmiňovala. To je jejich soukromí,“ řekla Expresu. Však i Jágr s Kopřivovou ohledně rozchodu několik měsíců zatloukali a dodnes není jasné, kdy přesně si dali sbohem. Už to tak vypadá, že celou pravdu se nikdy nedozvíme.

Jak se vlastně oblíbená zpěvačka s modelkou z Teplic seznámila? „Potkaly jsme se na jedné společenské akci, padly jsme si do noty. Obě máme rády módu, hudbu a Instagram,“ sdělila zmíněnému serveru Lounová. S Kopřivovou dokonce jednou vyrazily do zahraničí.

„Začaly jsme si psát, rozuměly si, začaly jsme se scházet, až jsme si jednou řekly, že bychom mohly do Ameriky na festival. Nebylo to ani o alkoholu, ale spíš o muzice. Tam jsme zjistily, že jsme obě i oduševnělé, nikoliv jen pipinky, jak si každý o nás myslí,“ vylíčila Lounová.

Zatímco Kopřivová už po rozchodu s Jágrem opět randí, legendární hokejista věří, že si ho láska najde sama. Divoké spekulace jej po páteční narozeninové oslavě Karla Gotta sice spojují s moderátorkou Danielou Písařovicovou, vypadá to však, že jde jen o zbožná přání fanoušků.

Témata: Olga Lounová Jaromír Jágr Veronika Kopřivová