Ewa Farna a první slova o synovi: Malý Artuš dostal dojemný vzkaz!

Ewa Farna se svým synem! 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. června 2019 14:15 | Aktualizováno: 26. června 2019 1:20

Zpěvačka Ewa Farna si sice po porodu malého syna Artuše bedlivě střeží soukromí, ale sem tam se o ní přece jen v médiích něco objeví. Dojemný vzkaz od bývalého spolupracovníka, který ji přivedl k hudbě, jí však dozajista vadit nebude.

Už téměř tři týdny uplynuly od chvíle, co Ewa Farna potvrdila, že už se o několik dní dříve stala maminkou malého syna Artuše. Kromě potvrzení, že jsou oba zdraví a šťastní, už jen poprosila o respektování soukromí a klidu. Teď konečně někdo na adresu miminka promluvil.

Nebyla to sice sama Ewa, ale její dlouholetý spolupracovník Lešek Wronka, který před dlouhými lety Farnou uvedl na hudební trh. Ačkoliv nakonec jejich spolupráce skončila, když se zpěvačka rozhodla dělat si věci po svém, dodnes zůstávají přáteli, což je cítit i z jeho vyjádření pro eXtra.cz.

„Jméno Artur se mi vždy líbilo! Dokonce se tak měl jmenovat můj nejstarší syn!“ prozradil zmíněnému serveru hudební producent, který je stejně jako Farna česko-polského původu. Po své zkušenosti s Ewou navíc věří, že malý syn něco z jejího talentu podědí.

„Správná volba pro příští hvězdu česko-polské, snad i světové hudební scény. Ale hlavně, ať je zdravý, chytrý, nadaný a především šťastný v tom čím dál náročnějším a bezohledném světě,“ přeje si Wronka.

Za tato slova bude Farna určitě ráda, ač je zatím opravdu předčasné tvrdit, zdali se malý Artuš vydá ve stopách rodičů a bude se stejně jako Ewa a její manžel Martin, který je členem doprovodné kapely zpěvačky, věnovat hudbě.

Témata: Ewa Farna