Honza Musil po vážném úrazu: Starostí má nad hlavu!

Honza Musil 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. června 2019 12:12

Televizní moderátor Honza Musil se během pouhého půl roku po vážném úraze vrátil do práce, přesto se občas musí zastavit, jelikož má starostí až nad hlavu. Co si především přál ke včerejším narozeninám? A splnilo se to?

Moderátor Honza Musil by od letoška mohl klidně slavit hned dvoje narozeniny. Loni o Vánocích si totiž přivodil vážný úraz – zlomeninu páteře, když spadl ze žebříku. Proto byl včera, v den svých dvaapadesátin, vděčný především za jednu věc, která se mu během uplynulého půlroku splnila.

„Rok se s rokem sešel a je tu 52. Přál jsem si oslavit svoje narozeniny doma a to se mi povedlo podstatně dříve,“ napsal včera na Instagramu. Narážel tím na fakt, že se rekonvalescence – ač ještě zdaleka není u zdárného konce – vyvíjí tak dobře, že mohl nemocniční lůžko opustit dříve, než se očekávalo.

„Tak teď už přeji zdraví vám všem. To je to nejvíc!“ vzkázal fanouškům oblíbený moderátor, na kterém je poznat, jak jej hrozba ochrnutí změnila. „Starostí máme všichni tolik, že právě zastavení se a odpočinek nám dodají tolik potřebný klid,“ dodal Musil a vyzval lidi, aby si s ním připili na dálku.

Jak uvedl pro server eXtra.cz, Musila včera čekal den plný překvapení. Moderátor prozradil, že byli s partnerem Kubou na hezké snídani v jejich oblíbené kavárně. Dostal také dárek – boty, na které je podle vlastních slov ulítlý.

Musil se také svěřil, že dostal několik nabídek, aby o svých nedávných peripetiích napsal knihu. „Když se mi ozve novinář, který je napojený na vydavatelství, tak asi do toho půjdu. Je fakt, že tohle může pomoci dalším běžným lidem, kteří se musejí vyrovnávat s něčím podobným, čím si procházím já,“ řekl pro eXtra.cz.

Témata: Jan Musil