Gott slavil narozeniny bez řady dobrých známých: Zde je důvod!

Karel Gott 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. června 2019 13:33

Na seznamu hostů páteční oslavy zpěváka Karla Gotta chyběla řada jmen, které by mezi hosty mnozí z nás očekávali. Kdo do Divadle Na Jezerce nedorazil a z jakých důvodů?

Až včera poděkoval Karel Gott hostům páteční oslavy osmdesátých narozenin na sociální síti. „Nejlepší oslava mých narozenin v životě! Nepopsatelná atmosféra a nezapomenutelný večer. Přátelé, kolegové, kamarádi, děkuji vám!“ napsal na Instagramu. Jenže spousta jeho dobrých známých také na večírku překvapivě chyběla.

Podle deníku Aha! nedostala pozvánku kupříkladu dlouholetá hospodyně Karlových rodičů i jeho samotného Jaromíra Jandová. Ve službách zpěváka strávila neuvěřitelných 40 let, protože jeho rodičům slíbila, že se o něj postará. Když se po boku Slavíka objevila jeho žena Ivana, klidila se Jandová stranou.

Na oslavu rovněž nedorazil nikdo z rodiny dalšího Gottova letitého zaměstnance, řidiče Oldy Havránka, do jehož úst vložil zpěvák Milan Drobný slova, že „Ivana Karla mlátí“. Jeho družka ani dcera však zpěvákovi podle zmíněného deníku za pozvánku nestály.

Ve službách Gotta působili i další lidé, kteří na páteční oslavě absentovali, ať už máme na mysli jeho někdejší manažerku a účetní Jaroslavu Herzerů nebo bývalého osobního tajemníka Jana Adama. Podle Aha! nevyhověla Ivana Gottová ani žádosti předsedkyně zpěvákova fanklubu Aleny Hájkové, která chtěla za všechny členy Mistrovi osobně pogratulovat.

Podezřele působila také neúčast zpěváků, kteří Gotta porazili ve Zlatém slavíkovi. Pozvánku z nich obdržel pouze Paľo Habera, který se z pracovních důvodů omluvil. Naopak Miro Žbirka, Peter Nagy a Dalibor Janda na seznamu hostů chyběli.

Témata: Karel Gott