Agáta Prachařová zahání smutek: Neuvěříte, za chvíli utratila skoro 50 tisíc!

Agáta Prachařová 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. června 2019 11:30 | Aktualizováno: 25. června 2019 14:54

Agáta Prachařová rozhodně nemá hluboko do kapsy. Po návratu z Izraele vyrazila na nákupy a chovala se asi tak, jako by právě vykradla banku. Tomu, co všechno a za kolik peněz si koupila, uvěříte jen stěží.

„Štěstí je krásná věc, ale prachy si za něj nekoupíš,“ zpívá se v jedné populární písničce, kterou určitě zná i Agáta Prachařová. Štěstí v lásce se od ní sice v posledních měsících odvrátilo, ale peněz má evidentně jako želez, a tak vyrazila zahnat chmury na nákupy. Bohužel pro ni si dal jeden tuzemský deník pořádnou práci s analýzou jejího nákupu.

Dcera herečky Veroniky Žilkové utratila částku, ze které by se většině z nás protočily panenky. Podle Blesku si nejprve v luxusním obchodě se spodním prádlem koupila plavky za necelých 10 tisíc korun, pak pokračovala do jiné prodejny, kde si pořídila nové boty a sluneční brýle.

„Ty musím mít,“ vzkázala Agáta prostřednictvím instastories, cenovku nových bot už ale fanouškům neukázala. Podle Blesku jí však přišly na těžko uvěřitelných 1100 eur, tedy 28 tisíc korun. Za nové brýle pak vysolila dalších téměř 9 tisíc korun.

Jak Agáta na Instagramu prozradila, nákupní mánie ji postihla už v Izraeli, kde před nedávnem strávila několik týdnů. „Sukně je z Izraele,“ odpověděla pod jedním z příspěvků na dotazy fanynek, které zoufale touží po stejných věcech, co má Prachařová. To si však neuvědomují, že v mnoha případech budou muset sáhnout hluboko do kapsy.

Do Izraele se chce Agáta ještě letos v létě vrátit, však jí doma momentálně prakticky nic nedrží. S manželem Jakubem Prachařem se doma míjejí a zdá se, že jejich vztahy jsou na bodu mrazu.

Témata: Agáta Hanychová