Jágr a Písařovicová tvoří nový pár? Moderátorka se...

Daniela Písařovicová, Jaromír Jágr a manželé Krajčovi 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. června 2019 10:48 | Aktualizováno: 26. června 2019 0:11

Hokejista Jaromír Jágr si vyhlédl novou lásku? Na narozeninové oslavě zpěváka Karla Gotta trávil čas ve společnosti televizní moderátorky Daniely Písařovicové. Ta se sice všem spekulacím směje, ale očití svědci mluví v trochu jiném duchu.

Legendární hokejista Jaromír Jágr je po rozchodu s modelkou Veronikou Kopřivovou, které už randí s kolegou z branže Miroslavem Dubovickým, znovu k mání, proto ani nepřekvapí, že se mu někteří lidé snaží dohodit novou partnerku. Do pomyslné soutěže se svým způsobem zapojili i Richard a Karin Krajčovi.

Zpěvák kapely Kryštof s manželkou totiž podobně jako Jágr nechyběli na páteční oslavě osmdesátin legendárního zpěváka Karla Gotta. Soudě podle společného instagramového profilu Krajčových tam trávili čas nejen ve společnosti populárního sportovce, ale také s moderátorkou České televize Danielou Písařovicovou.

„Včera jsme prožili fantastický večer na oslavě narozenin Karla Gotta. A po třech hodinách strávených ve společnosti pěveckého boha jsme další tři trávili ve společnosti boha hokejového. Veselá oslava plná dojemných přání. Díky, že jsme byli u toho, díky za nezapomenutelný zážitek,“ napsali Richard a Karin na sociální síti k fotografii s Jágrem a Písařovicovou.

Jenže pod příspěvkem se rozpoutala hotová hysterie. „Jak vás vidím na té fotografii, říkám si, že by to byl další hezký pár. Co říkáš, Danielo?“ vyzvala jedna z komentujících moderátorku. „Haha,“ zasmála se tomu ironicky Písařovicová.

Ovšem podle očitých svědků nechybělo mnoho, aby mezi nimi přeskočila jiskra. „Bylo vidět, že jí je více než sympatický a strávila by s ním klidně celý večer,“ řekl Expresu jeden z hostů oslavy.

Témata: Jaromír Jágr Daniela Písařovicová Karel Gott Richard Krajčo