Lucie Vondráčková balí kufry a uhání do Česka! A fanoušci Plekancovi sprostě nadávají!

Lucie Vondráčková 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

25. června 2019 9:25 | Aktualizováno: 25. června 2019 19:15

Lucie Vondráčková už doslova „stříhá metr“! Do dojezdu z Kanady zbývají jen dny a tak se zpěvačka pokouší celý tamní život sbalit do kufrů. A netají se tím, že vůbec neví, jak na to!

„Nevíte náhodou jak nacpat 8 let do dvou kufrů?? Včera jsem se na to s naší chytrou kočkou snažila přijít...( to je ta černá co skoro není vidět,“ směje se Lucie nad fotkami svých zavazadel. Spolu s ní se do Česka vracejí i její synové Adam a Matyáš.

Její fanoušci jí nabízejí tipy i slova podpory. „Nakonec člověk zjistí, že takřka nic z těch věcí nepotřebuje. Patří k etapě, která je pryč. Nenoste dříví do lesa, vyšlápněte s lehkým kufrem, lehkou nohou  i srdcem,“ vzkázala Lucii Markéta.

„Já si před dvaceti lety sbalil 30 let života do dvou igelitek. Ono každá věc, kterou si sbalíte, bude připomínat nedobrou minulost. Říká se, že čas vše zhojí, vzpomínat že se bude jen na to dobré, není to zase tak pravda,“ píše jí pan Miroslav.

Další si nezapomněli rýpnout do stále ještě manžela Vondráčkové – Tomáše Plekance. „Za těmito několika slovy cítím smutek, nostalgii, slzy, vztek i zmatek a trápení. Nikdo nepochopí, jak se cítíte a co opouštíte kvůli chlapovi, který se veřejně chlubí těhotnou milenkou,“ nešetří slovy kritiky na účet hokejisty a jeho partnerky Lucie Šafářové paní Jitka.

„Je to kretén. Kvůli svému sobectví degraduje děti. Nechápu proč vás tam zasadil. Je to manipulant. Chudáci děti, budou mít těžké začátky. Přeji vám aby jste vše dobře ustáli,“ přidala se další z Lucčiných fanynek.

Témata: Lucie Vondráčková Tomáš Plekanec Lucie Šafářová