Jiří Menzel opět na veřejnosti: Olga ho vzala na dobře známé místo!

Jiří Menzel 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. června 2019 10:06

Režisér Jiří Menzel má za sebou řadu vážných zdravotních potížích, které mu v posledních měsících znemožňovaly prakticky jakoukoliv činnost. V uplynulém týdnu jej však manželka Olga konečně mohla vzít ven.

Oscarový režisér Jiří Menzel si vede čím dál lépe. Jeho zdravotní stav se po infekci mozku, operaci a dlouhém umělém spánku konečně zlepšuje, a to i díky nepřetržité péči jeho manželky Olgy. Zdraví už jim dokonce dovolilo konečně vyrazit společně do společnosti.

V pátek vyrazili manželé Menzelovi do Divadla na Vinohradech na divadelní hru Bernarda Shawa Pygmalion. Ještě na jaře se přitom Jiří na veřejnosti neobjevoval a jeho žena za něj musela převzít některá ocenění, kupříkladu pamětní medaili Febiofestu. Nyní to tedy vypadá na opravdu velké zlepšení.

„Zdravíme z Vinohradského divadla a přejeme krásné léto!“ napsala Olga na Instagramu ke dvojici snímků s manželem. Na jednom sedí slavný režisér v hledišti, na druhém je pak zachycen v doprovodu herců Tomáše Töpfera a Jana Šťastného.

Pod příspěvkem se ihned objevila řada povzbudivých vzkazů. „Moc děkujeme za všechna ta povzbuzení. Byla to dlouhá cesta do Divadla na Vinohradech. Ale to jen znamená, že nic není nemožné a nikdy se nevzdávej, i když nad tebou lámou hůl,“ vzkázala fanouškům Olga.

Proč vyrazili zrovna na Vinohrady? Důvod je zřejmý, pro Menzela jde totiž o dobře známé prostředí. Však zde režíroval několik her, mj. Don Juana, Krále Jana a spoustu dalších představení. 

Témata: Jiří Menzel Olga Menzelová