Nový přítel Kopřivové se posmíval Jágrovi: Hokejista s ním pořádně vymetl!

Jaromír Jágr a Veronika Kopřivová 15

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

25. června 2019 8:16 | Aktualizováno: 25. června 2019 19:15

Jaromír Jágr (47) a Veronika Kopřivová (28) jsou od sebe už delší dobu, rozchod ale z osobních důvodů tajili. Jenže nový přítel modelky Miroslav a jeho bratr – dvojče Martin se snaží ze jména slavného hokejisty těžit! Jágrovi ale nakonec došla trpělivost a pořádně jim to spočítal!

Nový partner Kopřivové se na sebe snaží upozornit právě přes legendárního českého hokejistu s číslem 68 na dresu. On a jeho bratr se nedávno fotili u luxusního vozu. Háček je v tom, že na SPZ značce byla hned dvě čísla šedesát osm.

A aby nebylo možné je přehlédnout, Miroslav čísla ještě zakroužkoval. „Když miluješ, není co řešit,“ napsal k fotce. Autor ji sice brzy smazal, i tak se ale dostala až k samotnému Jágrovi, které novému příteli Veroniky poslal kousavý vzkaz.

„Svaly a mozek ti můžou pomoci získat slávu a peníze, ale upřímný respekt od lidí – ten získáš jedině pokorou, laskavostí a slušností. Jaromír Jágr,“ napsal na Instagram Jágr k dětinským žertíkům přítele Kopřivové.

„Snad to dává smysl. Nevím, jestli jsem to tak cítil ve 20, 30, 40, ale na 100 % vím, že to tak cítím teď!“ dodal hokejista.

Témata: Jaromír Jágr Veronika Kopřivová Miroslav Dubovický