Karel Gott se spikl s přáteli: Tajná dohoda!

Karel Gott 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. června 2019 8:20

V červenci oslaví Karel Gott osmdesátiny, už s předstihem mu však v pátek gratulovali jeho přátelé z řad celebrit. Právě spolu s nimi udělal legendární zpěvák tajnou dohodu ohledně plánů do budoucna. Na čem se domluvili?

V pátek oslavil legendární zpěvák Karel Gott s několikatýdenním předstihem osmdesáté narozeniny. V Divadle Na Jezerce přivítal řadu hvězdných hostů a někteří z nich při odchodu vyzradili, že na konci upekli všichni společně jednu zajímavou dohodu.

„Byla opravdu dojemná chvíle, když Karel promluvil o svém životě, zavzpomínal na to, co prožil. A na konci jsme si všichni dali slib, že se tu za deset let opět sejdeme,“ prozradila Blesku zpěvačka Hana Zagorová. Její kolegyně Lucie Bílá jen přitakala. „Okamžitě jsem si termín zapsala do diáře. U něčeho takového rozhodně nebudu chybět a moc se na to těším,“ řekla Blesku.

Sám Gott, ač by si to určitě přál, tolik optimismu ohledně další podobné oslavy nemá. „Krásný to bylo. Takovou sešlost naší branže, takový upřímný vystoupení, co jsem zažil, to se bude těžko dávat dohromady ještě jednou,“ sdělil Blesku při odchodu z páteční oslavy.

O organizaci letošní oslavy se starala jeho žena Ivana, pro kterou měli hosté jen slova obdivu. Ale zaslouží si za to odměnu od manžela? „Víte, dárek… Tak má mě. Lásku. A to doufám, že ocení,“ dodal Mistr s humorem sobě vlastním.

Témata: Karel Gott Lucie Bílá Hana Zagorová