Honza Musil trpí: Sžírají ho ukrutné bolesti!

Jan Musil už je z nemocnice doma, na kontroly ale chodit musí 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

24. června 2019 15:20 | Aktualizováno: 24. června 2019 22:19

Vážný úraz z něj málem udělal invalidu, ale teď už se moderátor Jan Musil dává pomalu do pořádku. Přestože už chodí do práce, stěžuje si na ukrutné bolesti. Jak na tom tedy momentálně je?

Populární moderátor Honza Musil se před nedávnem podruhé narodil. O Vánocích totiž spadl ze žebříku a přivodil si vážný úraz, po kterém zprvu nebylo jisté, zdali se ještě postaví na nohy. Nejhorší prognózy se sice nevyplnily, ale ani dnes si televizní tvář nemůže dovolit spoustu věcí.

Momentálně pracuje tři až čtyři dny v týdnu, ovšem jen dopoledne. „Naštěstí mohu dělat z domova. Když náhodou točím, jsme na Barrandově sotva tři hodiny. Pak musím jet pryč, víc bych nezvládl,“ prozradil eXtra.cz muž, který dnes slaví dvaapadesáté narozeniny.

Ač by se mohlo zdát, že se jeho stav zlepšuje, bolest se hlásí o slovo naopak častěji. „Momentální počasí mi moc nepřidává do plusu. Lékaři mě připravovali na to, že budu cítit úplně všechno, každou změnu tlaku, nebo když se ochladí a oteplí. Že to bude ale takhle silné, to jsem netušil,“ přiznal Musil.

Člověk si podle něj na bolest naštěstí zvykne, zjistí, co může a co ne. Zdraví ho však omezuje i ve volném čase. „Například od doby, co jsem z nemocnice doma, jsem ještě nebyl v kině. Jednou jsme totiž zkoušeli divadlo, a to jsem měl co dělat, abych to useděl,“ popsal oblíbený moderátor.

Jak na tom doopravdy je, zjistí moderátor až v létě, kdy ho čekají kontroly a vyšetření. „Uvidí se, jak to srůstá. Podle toho se bude řešit, co dál,“ dodal Musil s tím, že na konci letošního nebo na začátku příštího roku by měl jít znovu pod kudlu.

Témata: Jan Musil