Pilarová se obula do Drobného: Nechtěla mluvit sprostě, ale…

Eva Pilarová 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

24. června 2019 14:16

Mezi hosty na páteční oslavě osmdesátin Karla Gotta nemohla chybět zpěvačka Eva Pilarová, které neuniklo, že mezi příchozími chybí zpěvák Milan Drobný, který je s Gottem ve sporu. Pilarová se postavila na stranu Slavíka a do jeho mladšího kolegy se pořádně obula.

Pár týdnů zpátky hýbala celým Českem kauza nevídaných rozměrů, kterou spustily výroky zpěváka Milana Drobného. Ten ve vzpomínkové knize k osmdesátým narozeninám kolegy a kamaráda Karla Gotta prohlásil, že „Ivana Gottová mlátí svého muže Karla“. Dušoval se sice, že není autorem těchto slov, ale přesto se stal terčem zloby a hněvu ze strany Gottových.

Mistr tehdy prostřednictvím mluvčí Anety Stolzové vzkázal Drobnému, aby se přestal přiživovat a parazitovat na Gottovi a jeho rodině. Také mu zrušil pozvánku na páteční narozeninovou oslavu, kde se Gotta v této kauze zastali mnozí jeho přátelé.

Kupříkladu zpěvačka Eva Pilarová, která do zmíněné knihy rovněž přispěla, byla hodně ostrá. „To jsem nebyla já, kdo se rozpovídal. Můžu vám ale říct, že ani já bych ho tu nechtěla potkat, protože to je… No, já nechci mluvit sprostě,“ řekla Blesku a bylo patrné, že se za každou cenu snaží držet na uzdě.

Zpěvačka přiznala, že ve vzduchu visela i její neúčast na oslavě, nikoliv však kvůli jakýmkoliv sporům s Gottem. „Kdyby to zrovna nebyl Karel, tak jsem zůstala dneska ležet, co vám mám povídat,“ dodala Pilarová, kterou už delší čas sužují zdravotní potíže.

Kam se vůbec celá kauza nařčení z domácího násilí posunula? Těžko říct. Drobný nejprve vyhrožoval právníky, pak se rozhodl zaslat Ivaně Gottové omluvnou esemesku. Zpěvák s manželkou ji však nepřijali a dodali, že na trapné reakce a výmluvy Drobného už nebudou reagovat.

Témata: Eva Pilarová Karel Gott Milan Drobný