Martin Dejdar v šoku: Urážky a pomluvy! Tak to prostě je!

Martin Dejdar 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

24. června 2019 11:31

Herec Martin Dejdar je v šoku z toho, co se děje (nejen) na českém internetu. Zatímco on nemá problém se bavit o některých nepříjemných tématech ani tváří v tvář, pro urážky a pomluvy na sociálních sítích nemá pochopení.

Zatímco mnozí jeho kolegové si život a kariéru bez Facebooku nebo Instagramu už neumí ani představit, herec Martin Dejdar na ně má poměrně vyhraněný názor. „Zpropadené sociální sítě všem srážejí sebevědomí. Všichni všechny urážejí, pomlouvají, nikdo pak není schopen se na sebe pomalu podívat do zrcadla,“ svěřil se v rozhovoru pro iDnes.cz.

Sám nemá problém se z očí do očí bavit ani o choulostivých tématech. „Přiznávám, že osobně nemám problém si jako chlap a herec občas zajít na kosmetiku, nebo si nechat depilovat záda, protože jinak vypadám jako opice a nemohu se nikde svléknout. Tak to prostě je,“ nechal se slyšet populární herec.

Ještě v pubertě prý svůj vzhled prakticky vůbec neřešil, zabývat se jím začal až po čtyřicítce. „To mi někdo občas řekl ‚už to není to, co bývalo. Podívej se, jak jsi vypadal, když jsi točil Šakalí léta‘,“ vzpomíná na to, co bylo podnětem k tomu, aby se o sebe začal víc starat.

„Je to pětadvacet let, čtvrt století. Půlka mého života. Tak hergot, aby ten člověk nevypadal jinak,“ hájí se Dejdar. Přesto se nakonec rozhodl, že to tak nenechá. „Pak si říkáte, tak asi bych měl se sebou něco dělat‘. S tímhle tedy trochu bojuji,“ přiznal oblíbený herec.

Dejdar se teď těší na to, jak si v létě odpočine od pracovního shonu. Volno si prý udělal od poloviny července do srpna. „Pojedeme na Korfu a zajedeme i k rodičům do východních Čech. Na více nezbude čas,“ uzavřel rozhovor pro zmíněný server.

Témata: Martin Dejdar