Karel Gott: Vážné zdravotní problémy! Musí kvůli nim přestat zpívat?

Karel Gott 25

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

24. června 2019 9:59 | Aktualizováno: 24. června 2019 22:19

Zpěvák Karel Gott má další zdravotní problém. Po prodělané rakovině a sérii infekčních onemocnění má další trable, které jsou vzhledem k jeho povolání velmi vážné. Ztrácí totiž sluch!

Gott podle Blesku musí používat naslouchátka, a to v obou uších. Deník připomíná, že problémy se sluchem měl ještě před tím, než před čtyřmi lety onemocněl rakovinou. Nyní se ale prý jeho problémy zhoršují. 

"Pan Gott špatně slyší, proto ta naslouchátka používá," řekl deníku zdroj ze zpěvákova okolí. Dodal, že sám mistr o tom s nikým nechce mluvit, používá ale naslouchátka v obou uších.

Přístroje jsou malé a elegantní, takže by si jich nepozorný člověk ani nemusel všimnout. Deník tvrdí, že naslouchátka podobného typu stojí i několik desítek tisíc korun. 

Pro Gotta jde tak o další zdravotní problém, se kterým se musí vypořádat. Úspěšně porazil rakovinu a popral se i se sérií plicních onemocnění, v tomto případě ale není jisté, jestli existuje naděje na zlepšení.

Naopak, problémy se sluchem v jeho věku jsou relativně časté a není moc možností, jak dotyčným pomoci. Naslouchátka jsou možností, která dokáže sluch částečně "nahradit", ani to ale nemusí být časem dostačující.

Témata: Karel Gott