Totální ponížení Babiše? Skupina Mandrage ho drsně setřela!

Kapela Mandrage nachystala pro fanoušky zatím své největší a nejnákladnější turné.

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

24. června 2019 8:54

Premiér Andrej Babiš (ANO) se rád obklopuje známými tvářemi. Jenže před pár dny mu dala košem skupina Kryštof v čele s Richardem Krajčem. A teď dostal další ránu - od skupiny Mandrage!

Babiš se na sociálních sítích pravidelně svěřuje s tím, co uplynulý týden dělal a s kým jednal. Teď se pochlubil například tím, že se zúčastnil Dne pozemního vojska Bahna 2019. Odsud se pak vydal do Roudnice nad Labem na 15. ročník Memorial air Show.

„Byl jsem za tyhle akce strašně rád, protože jsem tam potkal lidi, kteří mi vyjadřovali podporu, užil jsem si i kapelu Mandrage, hráli samozřejmě písničku Motýli, já tam slyším Motýle. Takže sorry jako,“ napsal na facebooku.

Jenže skupina Mandrage měla dojem, že se politik snaží zneužít její jméno a tak se od jeho slov obratem distancovala. „Jenom aby bylo jasno, my jsme panu premiérovi podporu rozhodně nevyjadřovali,“ zdůraznili členové skupiny na svém facebooku.

Jejich vystoupení prý s Babišem nemělo nic společného. „Na Air show jsme hráli, protože tu akci pořádala firma Mondi, která vyrábí papír. My papír milujeme, kupříkladu na něj píšem písničky a všem papírníkům bychom proto i touto cestou rádi vyjádřili maximální podporu,“ tvrdí Mandrage,

Rozhodně to prý ale neznamená, že by podporovali Babiše – ba naopak! „Ostatně dva z nás proti němu dneska po koncertě pomažou demonstrovat na Letnou,“ poznamenala skupina Mandrage.

Přesto jako celek prý ale Mandrahe do politiky mluvit nechce. „Stále platí, že se do politiky jako kapela míchat nechceme, rádi bychom ještě poprosili politiku, aby se nemíchala do nás a všechno bude krásný,“ vzkázala všem politikům skupina.

Témata: Andrej Babiš skupina Mandrage