Karel Gott dostal tajemný dárek. Až z Ruska!

Karel Gott 13

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

23. června 2019 10:53

Páteční oslava 80. narozenin zpěváka Karla Gotta se nesla nejen ve víru dobré nálady, jídla a pití, ale i darů. Ty sice na přání Gotta nikdo nosit neměl, zároveň ho ale nikdo neposlech. Jeden z darů byl však výjimečný.

V pražském Divadle Na Jezerce se v pátek konala oslava 80. narozenin Karla Gotta. Dorazila řada slavných a významných osobností, mezi kterými nechyběly ty největší filmové a hudební tváře. 

Přišel moderátor Libor Bouček, Štefan Margita, Richard Krajčo, Grossovi nebo Laďa Kerndl. Poté dorazil sám Karel Gott a za ním v těsném závěsu další gratulanti. Ilona Csáková, Mikolas Josef nebo Jitka Zelenková.

Následně dorazila Eva Pilarová, Václav Neckář, Pavel Zedníček, Zdeněk Svěrák, Josef Laufer, Miroslav Donutil, Richard Genzer, Jiřina Bohdalová, Lucie Bílá nebo Jiří Krampol, bez manželky, která je kvůli kolapsům hospitalizovaná v nemocnici.

Právě Pilarová ale svým dárkem podle Aha! doslova kralovala. Přinesla totiž dar, který měl připomenout jejich společné cesty do bývalého Sovětského svazu.

"Když byl na turné v Moskvě, měl na pokoji pikslu kaviáru. Neměl to čím jíst, tak to jedl zubním kartáčkem. Vzpomněla jsem si na to a oboje jsem mu přivezla," řekla Nedělnímu Aha! Pilarová s tím, že dárek je oba dojal rozesmál.

Témata: Karel Gott Eva Pilarová