Kdo VYHRAJE STARDANCE 2019? Češi to nerozdýchají!

StarDance

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

22. června 2019 17:33

Letošní ročník populární soutěže StarDance ještě ani nezačal a už jsou venku první odhady sázkových kanceláří. Podle nich je favoritem na výhru soutěžící, kterou příznivci soutěže nemají příliš v oblibě.

Desátý ročník populární taneční soutěže StarDance se blíží. Soutěž sice proběhne až na podzim, Česká televize už ale představuje soutěžící. A sázkové kanceláře mají první tipy na vítěze.

Tím má být sportovkyně Gabriela Koukalová! Tvrdí to sázková kancelář Maxi-Tip s tím, že na ni je vypsán nejlepší kurz 1:3.  "Gabriela má i přes skandální autobiografii širokou základnu fanoušků a mezi populací, která sleduje a hlasuje ve StarDance, bude mít jistě hodně příznivců. Navíc jako sportovkyně má předpoklady i uspět na parketu," tvrdí předseda představenstva Maxi-Tipu Karel Kabrna.

Na opačném konci kurzového žebříčku je youtuber Kovy s kurzem 1:15. "Youtuber Kovy spíše oslovuje mladou generaci na internetu, proto neočekáváme, že bude mít zase takovou voličskou základnu v TV," dodává Kabrna.

Řada fanoušků soutěže ale nebude příliš nadšená. Koukalovou v pořadu totiž nechtějí a vyčítají jí například její sportovní kariéru. "Doufejme, že nikoho zpětně neobviní, jako se to stalo v biatlonu. Aby z toho zase nebyla pachuť," uvedl jeden z fanoušků. "Iveta Bartošová českého sportu," napsal další uživatel na sociální síti.

"Skutečně jste na tom tam špatně, že musíte zvát profesionální blbku Koukalovou? Něco takového bych čekal u komerčních stanic, které razí heslo "je to blbé, to se bude líbit", ale ne u vás," píše další. "Jen mě udivuje, že už nejezdí, protože je na tom zdravotně špatně ..ale tancovat může?" ptá se jiný.

Témata: StarDance Gabriela Soukalová