Kdo podrazil Karla Gotta? Podívejte se, kdo si pustil pusu na špacír!

Karel Gott 8

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

22. června 2019 11:17

Karel Gott včera na velkolepé párty oslavil 80. narozeniny. Akce ale původně měla být tajná a nikdo o ní neměl vědět Kdo jí za Gottovými zády prásknul?

V pražském Divadle Na Jezerce se včera konala oslava 80. narozenin Karla Gotta. Dorazila řada slavných a významných osobností, mezi kterými nechyběly ty největší filmové a hudební tváře. 

Přišel moderátor Libor Bouček, Štefan Margita, Richard Krajčo, Grossovi nebo Laďa Kerndl. Poté dorazil sám Karel Gott a za ním v těsném závěsu další gratulanti. Ilona Csáková, Mikolas Josef nebo Jitka Zelenková.

Následně dorazila Eva Pilarová, Václav Neckář, Pavel Zedníček, Zdeněk Svěrák, Josef Laufer, Miroslav Donutil, Richard Genzer, Jiřina Bohdalová, Lucie Bílá nebo Jiří Krampol, bez manželky, která je kvůli kolapsům hospitalizovaná v nemocnici.

Oslava probíhala za zavřenými dveřmi a novináři na ni neměli přístup. Původně o ní neměli ani vědět, neboť se jí Gottův tým snažil utajit, to se ale nepovedlo. Informace o akci překvapivě prozradil sám Jan Hrušínský, v jehož Divadle Na Jezerce proběhla!

Témata: Karel Gott Jan Hrušínský