Tamara Klusová v šoku: DALŠÍ DÍTĚ, musíme z domu!

Tamara a Tomáš Klusovi 8

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

22. června 2019 9:09 | Aktualizováno: 22. června 2019 22:40

Tamara Klusová sice se zpěvákem Tomášem Klusem chtěla mít tři děti, poslední Jenovéfa ale nebyla tak úplně v plánu. Ve chvíli, kdy se dozvěděla, že bude mít další dítě, tak byla pořádně v šoku!

Klusovi přemýšleli nad třetí dítětem ve chvíli, kdy bylo Alfrédovi pouhých pět měsíců. Sama ale nyní tvrdí, že si tehdy další dítě vůbec neuměla představit a vše se neslo pouze v teoretické rovině.

"Asi měsíc po téhle story jsem byla s dětmi a psy na procházce a cítila jsem se zvláštně, tak jsem si řekla, že si radši koupím těhotenský test, abych věděla, že těhotná nejsem. Přišlo mi divný kupovat si ho s malým Alfrédem, kterého jsem měla v šátku, tak jsem v lékárně vytáhla telefon a dělala jsem, že mluvím s kamarádkou, které jsem test pořizovala. Byla to velká show," prozradila na internetové televizi Mall.tv Klusová.

Test byl pozitivní, a to Tamaru šokoval. "Běžela jsem za Tomášem, který vyspával kocovinu, a nahlas jsem křičela, co budeme dělat a že musí okamžitě zrušit hypotéku na byt, že musíme do domu. Byla to šílená chvíle," dodala.

Zpěvák ji ale uklidnil. Měl z dalšího dítěte radost a počáteční šok u Tamary zmizel. Následně začalo to nejtěžší rozhodování, a sice jaké jméno dítěti dají. 

Témata: Tamara Klusová Tomáš Klus