SANITKA na oslavě Karla Gotta! ZASAHUJÍ LÉKAŘI!

Záchranná služba, ilustrační foto 15

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

21. června 2019 19:13 | Aktualizováno: 22. června 2019 22:40

Velkolepá oslava 80. narozenin Karla Gotta začala a hned v úvodu se neobešla bez problémů. Na místě museli zasahovat záchranáři.

V pražském Divadle Na Jezerce se dnes večer koná oslava 80. narozenin Karla Gotta. Dorazila řada slavných a významných osobností, mezi kterými nechybí ty největší filmové a hudební tváře. Naopak politikům je vstup zakázán.

Nejdříve dorazil moderátor večera Libor Bouček, následně se začali scházet první hosté. Mezi nimi nechyběl například Štefan Margita, Richard Krajčo, Grossovi nebo Laďa Kerndl.

Poté dorazil sám Karel Gott a za ním v těsném závěsu další gratulanti. Ilona Csáková, Mikolas Josef nebo Jitka Zelenková. Následně ale všechny přítomné šokoval rychlý příjezd sanitky!

Podle Blesku se udělalo špatně někomu z personálu. Za vším má údajně stát zranění zranění v kuchyni nožem. Karel Gott a další hosté jsou tak pravděpodobně v pořádku.

Následně dorazila Eva Pilarová, Václav Neckář, Pavel Zedníček, Zdeněk Svěrák, Josef Laufer, Miroslav Donutil, Richard Genzer, Jiřina Bohdalová, Lucie Bílá nebo Jiří Krampol, bez manželky, která je kvůli kolapsům hospitalizovaná v nemocnici.

Oslava probíhá za zavřenými dveřmi a novináři na ni nemají přístup. Původně o ní neměli ani vědět, neboť se jí Gottův tým snažil utajit, to se ale nepovedlo.

Témata: Karel Gott Záchranná služba