Jakub Prachař slintá po tanečnici, Agáta utíká do Izraele za jiným? Tohle už nikdo neslepí!

Agáta Prachařová 16

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

21. června 2019 16:34

Zdá se, že manželství Jakuba a Agáty Prachařových spěje ke svému konci. Zatímco Jakub se nechává oslňovat jinými ženami, Agáta se opět chystá do zahraničí.

Manželé spolu nemluví už několik týdnů a zatímco Prachař odešel z domu, Agáta z něj doslova uletěl, a to hned podruhé. Opět do Izraele.

Jakub na sobě ale nedává nic znát. Dál se věnuje své práci a dokonce prý i srší vtipem. Tvrdí to Expres s tím, že na narozeninové párty kasina ve Vestci u Prahy působil uvolněně.

Přesto prý nemohl odtrhnout oči od tamních tanečnic, které na pódiu vystupovaly oděné jen tak zlehka. Co se dělo dál nevíme, ale jeho auto stálo u kasina ještě druhý den dopoledne.

Domů za ženou a dětmi se tedy rozhodně nehnal, a za chvíli už možná ani nebude mít tuto možnost. Agáta se totiž opět chystá odletět do Izraele, kde má maminku Veroniku Žilkovou, i charismatického učitele surfu.

Může mezi nimi být něco víc? Podle Agáty vůbec ne. "Ať dám na Instagram fotku s kýmkoliv, vyjde na základě toho několik článků o tom, že je to můj nový partner. Články o sobě ani diskuze pod nimi nečtu. Možná kdysi po Miss, kdy říkali, že jsem hnusná. Ale s tím jsem se už smířila. Byl to můj učitel surfu a tím to hasne," řekla Primě.

Paradoxně ale jeho služby přesto doporučila své mámě, která také začíná kurzy surfování navštěvovat. Uvidíme, jak se tohle vyvrbí.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař