Drsné útoky na Šafářovou a Plekance kvůli těhotenství: Je to hnus! Chce se mi z vás zvracet!

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec podpořili nadační fond Radost dětem 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

21. června 2019 11:24 | Aktualizováno: 21. června 2019 22:03

Informace, že je tenistka Lucie Šafářová údajně těhotná, vyvolala velký rozruch. A není se čemu divit – její partner Tomáš Plekanec ještě ani není rozvedený se zpěvačkou Lucií Vondráčkovou, se kterou má dva syny! Právě fanoušci Vondráčkové teď zahrnuli tenistku pořádnou kritikou!

Šafářová se už v minulosti nechala slyšet, že by v budoucnu s Plekancem ráda založila rodinu. Chtěla ale počkat, až bude mít její partner vyřešené své věci. Plekanec totiž stále ještě není rozvedený.

Jak se ale ukázalo, pár nakonec na nic nečekal. Podle Blesku je totiž Šafářová těhotná a pomalu se chystá na mateřskou! Zpráva ovšem vyvolala další vlnu nenávistných komentářů na účet Šafářové!

Fanoušci Lucie Vondráčkové totiž mají za to, že to byla právě tenistka, kdo vztah zpěvačky a hokejisty rozbil! A to i přesto, že Plekanec tvrdí, že v jeho manželství to skřípalo dlouhou dobu a že za jeho krachem nebyl nikdo třetí.

Poté, co se objevila zpráva o údajném těhotenství Šafářové, jí začali lidé posílat hodně ošklivé vzkazy! „To je trapas. Opravdu má dítě s chlapem, který kvůli milence odešel od dvou děti? Bylo jasné, že Šafářová hledá otce svých děti - spíše inseminátora, ale trochu úrovně mít mohla a lovit v nezadaných vodách,“ rýpla si v diskuzi jedna z Češek.

Ošklivé vzkazy se objevují i na instagramu Šafářové. „Chlapa přebere ženě a dvoum dětem a pak sním čeká ještě ona. Je to hnus,“ píše Kačka. „Je mi z vás na zvracení, ale boží mlýny...“ přidala se Věra.

Další mají za to, že tenistka brzy skončí jako Plekancova stále ještě manželka Lucie Vondráčková. „Až ho přestane bavit tahle rodina, založí novou. Opustí dvě děti, není rozvedený a už čeká rodinu. Oba jste bezohlední,“ vzkázala Šafářové a jejímu partnerovi paní Eva.

Témata: Lucie Šafářová Tomáš Plekanec Lucie Vondráčková