Rána pro Karla Gotta! Vykašlali se na něj! Zeman a Babiš dostali zákaz!

Karel Gott 10

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

21. června 2019 8:44

Karel Gott zanedlouho oslaví 80. narozeniny, které se ale zatím tak úplně nevyvedly. Slavíkovi totiž krachuje jeden plán za druhým.

Gottovo jubileum měl původně doprovázet narozeninový koncert v pražské O2 areně. Zpěvák ho však před časem zrušil, jeho mluvčí Aneta Stolzová to zdůvodnila Gottovou oslabenou imunitou.

I přesto měl uspořádat alespoň oslavu, která se má konat dnes v prostorách Divadla Na Jezerce. Jak se ale ukazuje, řada jeho kolegů mu dala košem a nedorazí.

"Mám v pátek večer koncert v Tvrdonicích na jihu Moravy, tak jsem natočil zdravici s gratulací. Je mi to líto, za Karlem ale určitě zajedu," řekl Blesku například Michal David.

Nedorazí například ani Marek Ztracený a na zahájení se nedostaví ani Helena Vondráčková, oba totiž koncertují. Stejně tak nepřijde například ani bývalá první dáma Dagmar Havlová.

Kdo naopak dostal zákaz vstupu na oslavu jsou Miloš Zeman a Andrej Babiš. Ty ve svém divadle nechce principál divadla Jan Hrušínský, který proti nim dlouhodobě bojuje na sociálních sítích.

"Považuji za poctu, že si Karel Gott pro konání večera se svými přáteli zvolil Divadlo Na Jezerce a rád jsem mu je k tomuto účelu zapůjčil. Seznam pozvaných hostů je zcela v režii managementu pana Gotta. Prezident ČR, premiér ani žádní jim blízcí politici na Jezerce nebudou," řekl serveru.

Témata: Karel Gott Marek Ztracený Dagmar Havlová Michal David