Langmajer před svatbou pálí mosty! CO SE DĚJE? ZBAVIL SE MAJETKU!

Jiří Langmajer 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

20. června 2019 16:19 | Aktualizováno: 21. června 2019 15:01

Už za pár týdnů bude z herce Jiřího Langmajera opět ženáč, ještě předtím se však rozhodl vypořádat s dědictvím po manželství s bývalou ženou Kamilou. Podle dostupných informací se totiž zbavil jejich společného domku.

Koncem května vyšlo najevo, že se herec Jiří Langmajer chystá už počátkem prázdnin vstoupit do manželství s kolegyní Adélou Gondíkovou. Jelikož je už několik let jeho domovem partnerčin dům v Pyšelích u Prahy, rozhodl se prý zbavit se majetku, který jej spojuje s exmanželkou Kamilou.

Podle deníku Aha! letos prodal domek v obci Hradové Střimelice u Stříbrné Skalice ve středních Čechách, který vlastnil právě s exmanželkou. Nemovitost údajně odkoupila firma zabývající se destilací lihovin, ale i pronájmy. Podle katastru nemovitostí nyní herec nevlastní žádný majetek.

Dotaz, co jej k tomu vedlo, nechal Langmajer bez odpovědi. Před nedávnem se však v jednom rozhovoru vyjádřil o své bývalé ženě velmi obdivně. Mluvil sice tenkrát o herecké profesi, ale jaksi zabloudil i k jiným tématům.

„Zdaleka nemám naděleno tolik talentu, abych mohl žít normálně, a zároveň být mimořádný herec. Dvacet let jsem žil tak, že jsem rád, že jsem to přežil. A že to přežila moje bývalá žena. A že beze mne vychovala dvě skvělé dcery, které nás mají rády,“ řekl v rozhovoru pro magazín Prima ZOOM.

Teď se však už určitě těší do chomoutu s Adélou, která se původně nechtěla podruhé vdávat, ovšem Langmajerovi se jí podařilo přesvědčit. Podle dostupných informací proběhne svatební obřad při opravdu neobvyklé příležitosti, kterou bude koncert oblíbené skupiny J.A.R. ve středočeském Kostelci u Křížků.

Témata: Jiří Langmajer