Erbová po rozchodu s Gulašim: Čas věnuje někomu jinému!

Vlaďka Erbová a Michal Gulaši 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

20. června 2019 14:58 | Aktualizováno: 20. června 2019 22:01

Modelka Vlaďka Erbová si před pár týdny prošla poměrně drsným rozchodem s hokejistou Michalem Gulašim, který jí měl být svého času nevěrný. Důvod konce jejich vztahu přesto není znám. Erbová už se však intenzivně někomu jinému.

Vlaďka Erbová má za sebou rozchod s hokejistou Michalem Gulašim, se kterým žila v Brně, kde on válel na ledě a občas údajně i v posteli s jinými ženami. Důvod ani detaily konce jejich vztahu však nejsou oficiálně známy, a tak ani není jasné, zdali už se od sebe definitivně odstěhovali. Vlaďka má teď alespoň více času na děti.

Nedávno jí s oběma ratolestmi přistihli v Brně na premiéře nového filmu. Erbová na sobě nedává nijak znát, že má za sebou poměrně dramatický rozchod, který si podle kamarádek vůbec nepřipouštěla. Naopak si prý s hokejistou malovala budoucnost, přesto dostala kopačky.

V médiích se navíc objevily články, které Erbovou nařkly z obchodování s chudobou. Ve dvou severočeských městech totiž relativně levně pořídila několik bytů. Milionový byznys měla rozjet právě s Gulašim. 

Témata: Vlaďka Erbová Michal Gulaši