Ray Koranteng dostal košem! Borhyová má nový zdroj příjmů

Borhyová, Lucie 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

20. června 2019 13:48 | Aktualizováno: 20. června 2019 22:01

Lucie Borhyová a Ray Koranteng tvoří stabilní moderátorskou dvojici, bez které si dnes mnoho diváků nedokáže představit večerní zprávy. Borhyovou ale podle nového zjištění neživí pouze spolupráce se sympatickým moderátorem!

Podle magazínu Sedmička si Borhyová přivydělává bokem, a to prostřednictvím internetu. Konkrétně její vedlejší příjmy plynou ze sociálních sítí!

"Když se sociální sítě rozjížděly, byla jsem docela proti. Říkala jsem si, že tím odhalím část soukromí, protože o tom sociální sítě do jisté míry jsou, a že to já nechci. Ostatní mě ale přesvědčili, že bych měla jít s dobou, a tak jsem si zřídila Facebook i Instagram a musím říct, že jsem nakonec našla cestu, jak tam něco dát a zároveň neprozradit všechno. Pro náš projekt LuckyBe dětem je Instagram úplně super, protože tam můžeme ukazovat naše produkty," uvedla.

"Musím říct, že kolikrát dám fotku ruky, kde mám náhodné náramky, které jsem si ráno vybrala, a pak píšou lidi k nám na web, že by chtěli přesně ty náramky složené v kombinaci tak, jako mám já. Docela to funguje, takže jsem ráda, že jsem na Instagram i Facebook kývla, protože si touto formou dnes už zajišťuju moderování i různou práci. Lidi mi píšou a poptávají mě," dodala, jak funguje její byznys.

Témata: Lucie Borhyová Rey Koranteng