Kopřivová a děti s novým přítelem? Dokonce dvojčata!

Veronika Kopřivová 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

20. června 2019 13:40

Mohly za rozchod Jaromíra Jágra s Veronikou Kopřivovou neshody ohledně rodičovství? Modelka totiž v souvislosti se svým novým vztahem promluvila o dětech a padlo dokonce slovo „dvojčata“. Je to s modelem Mírou tak vážné?

Jaromír Jágr je i v 47 letech bezdětný a po rozchodu s Veronikou Kopřivovou si o potomstvu může na nějaký čas nechat opět jen zdát. Mohl za rozpad jejich vztahu fakt, že modelka už nechtěla čekat, až se hokejista rozhoupe? Vědí to jen oni dva, ačkoliv existují náznaky.

„Těch spekulací je plno, všichni píšou, jako bychom snad už čekali miminko,“ řekla Kopřivová eXtra.cz o novém vztahu s modelem Miroslavem Dubovickým. „Nedělejte zase z toho, že čekáme dvojčátka,“ popřela Veronika, že by toužila po dítěti už právě teď.

Zároveň konečně přiznala, jak to s Dubovickým vlastně mají. „Vídáme se spolu a tečka. Více své soukromí komentovat nechci. Teď nás nafotili u dveří a udělali z toho, že už spolu bydlíme. Přitom já mám už dlouho vlastní byt,“ prohlásila pro zmíněný server.

Na konec se modelka znovu vrátila ke stále propíranému rozchodu s Jágrem. „Já to nechci limitovat, zda jsme se rozešli před tolika a tolika měsíci. Jsou věci, které se určitou dobu táhnou a pak člověk na základě toho udělá určité rozhodnutí,“ tvrdí hokejistova expřítelkyně.

Přesné datum, kdy se rozešli, se tedy pravděpodobně nikdy nedozvíme. Podle slov Kopřivové s Jágrem nechtějí, aby si na ně lidé ukazovali, jak se k sobě neumí chovat. Vždycky jim prý stály vlasy na hlavě, když viděli, jak některé celebrity řeší rozchody přes média. U nich se ničeho podobného nedočkáme.

Témata: Veronika Kopřivová Miroslav Dubovický Jaromír Jágr