Libor Bouček chtěl utajit třetí svatbu! Práskla ho Agáta Prachařová!

Gabriela Bendová a Libor Bouček 4

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

20. června 2019 12:06

Přestože si prošel už dvěma rozvody, na lásku nezanevřel! Moderátor Libor Bouček (38) chystá třetí svatbu, jeho vyvolenou je jeho dlouholetá přítelkyně Gabriela Bendová (27)!

Ještě nedávno moderátor o svatbě mlžil. Tvrdil sice, že bude, jedním dechem ale dodal, že neví kdy a kde. „Zatím je dost času na plánování," řekl Blesku Bouček. 

Jenže se zdá, že to není tak úplně pravda! TopStar magazín přišel s informací, že veselka by se měla konat už letos v srpnu v jednom penzionu u Prahy. To nepřímo potvrdila i modelka Agáta Prachařová, která v rozhovoru pro TopStar řekla, že je mezi pozvanými hosty na Liborově srpnové svatbě.

Podle informací Sedmičky za sebou ženich má už i bujarou rozlučku se svobodou, která se konala ve městě hříchu - v Las Vegas. Na svatební obřad jsou údajně pozváni i jeho dobří kamarádi z branže, mezi něž patří zpěvák Karel Gott či herečka Jiřina Bohdalová.

Libor Bouček randí s finalistkou soutěže krásy roku 2014 Gábinou pět let. Seznámili se právě během soutěže Miss, kterou tehdy Libor moderoval. Svůj vztah sice dlouho tajili, dnes už ale dávno žijí ve společné domácnosti!

Témata: Libor Bouček svatba Agáta Hanychová Gabriela Bendová