David Gránský už není k mání: Tajná svatba se sexy optičkou!

David Gránský s manželkou Nikolou 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

20. června 2019 10:47

Herec David Gránský se ve středu v naprostém utajení oženil. Vzal si svou dlouholetou přítelkyni Nikolu, nechyběla u toho rodina ani jeho herečtí kolegové. Co prozradil o svatbě sám Gránský?

Herec David Gránský do toho praštil. Po desetiletém vztahu si včera vzal optičku Nikolu Madunickou, kterou požádal o ruku loni v červenci na dovolené v New Yorku. Na Facebooku o tom informoval „primácký“ Top Star magazín.

„Ano“ si novomanželé řekli ve srubovém městečku v Úžicích v nejužším rodinném kruhu, poté následovala party, na kterou už byli přizváni i Gránského kolegové z divadla a seriálu Modrý kód i další přátelé. Už dříve herec prozradil, že jim svatbu zařídí profesionálové.

„Najali jsme si agenturu, která nám zajistila místo a datum. Takže to podstatné už máme. Bude to v přírodě a přál bych si, aby nám vyšlo počasí,“ prozradil Gránský před nedávnem Blesku. Tenkrát se také nechal slyšet, že první tanec novomanželů nebere moc vážně. „Prostě to nějak dáme,“ nechal se slyšet.

Ačkoliv proběhla svatba v přísném utajení, náznaků, že se blíží, bylo víc než dost. Kupříkladu letos v dubnu se Gránský na sociální síti svěřil, že je na poslední dovolené se slečnou Madunickou. „Pak až někdy honeymoon (líbánky – pozn. red.),“ dodala tehdy jeho nastávající manželka.

V minulém týdnu pak Madunická na Instagramu sdílela několik fotografií z rozlučky se svobodou. „Já zažila snad nejlepší večer. Mám okolo sebe úžasný lidi, fakt! Neuvěřitelná parta! Děkuju moc všem. Nejlepší loučení,“ svěřila se.

Témata: David Gránský